Adamo hinták

adamo-hintak 01   spacer

 

 
adamo-1   spacer

 

 
adamo-szereles

Kedves Anyukák és Apukák!

A hinták jelentős része csak 2-3 éves kortól ajánlott, azonban sok szülőben megvan az igény, hogy gyermekével már csecsemőkorban megismertesse a hintázás örömét.

A bölcsővel kombinált Adamo bébihinta lehetőséget ad arra, hogy a lágy ringatózást hívjuk segítségül, amikor a babánknak nyugtatásra van szüksége, de épp nem tudjuk kézben tartani.

Miért érdemes az Adamo hintát választani?

100% pamutból, és kezeletlen fából készül, így gyermek és természetbarát Születéstől 3 éves korig vagy 15 kg-os súlyig használható.

A lágy ringatózás segít megnyugtatni a babát
Fejleszti a gyermek egyensúlyérzékét. Házon belül és kívül is használható.
Plafonra szerelhető, vagy állvánnyal is használható. 

Ez a hinta elkíséri gyermekünket a születéstől egészen 3 éves koráig, közben megszereti a hintázást, ringatózást, amit átélt édesanyja hasában. Egyensúlyérzéke gyorsan fejlődik, és ahogy elkezd járni, sokkal biztonságosabban és stabilabban teszi azt.

A termékekről

Mind méreteiben, mind pedig anyagában a mai egészségügyi előírásoknak megfelelően kialakított bölcső és hinta egyben.

Egy olyan eszköz áll rendelkezésünkre, melyben már újszülött kórtól biztonsággal befektethető egy csecsemő, később pedig ülve is tudja használni a gyermek.

A biztonság szempontjából fontos az állítható kötél, és a kiesést megakadályozó egyéb kiegészítő elemek kialakítása a varrás során. Az újszülöttet belefektetve biztonságos, ellazult háton fekvést biztosít számára, mivel nem merev a hinta hátulja. Nagyon könnyen fel tudja venni a magzati pózt ami által azonnal megnyugtatható, így relaxált helyzetben nyílik lehetőségünk a hintáztatásra. Ez a mozgásszabályozási zavarral küszködő csecsemőknél különösen lényeges. Az Adamo bébihinta nyugodt ébrenléti állapotot biztosít és az akaratlagos mozgások beindítása segíti a megfelelő szem-kéz koordináció kialakulását. Különösen hasznos abban az esetben, ha hasfájás vagy a fogzás kellemetlenségei kínozzák a gyermeket. Mindezek mellett egy nagyon szórakoztató, vidám játék.

Az Adamo bébihintát nem csak otthoni használatra, hanem bölcsődékbe, védőnők, gyógypedagógusok, gyógytornászok kelléktárába is ajánljuk.

Legjobb referenciánk, hogy a Fejlesztőházak és a Heim Pál Gyermekkórház is az eredeti Adamo hintát használja és csak azt javasolják.

A hinta horog felszerelése

Beton mennyezetbe:

A hintahoroghoz tartozik egy betondűbel, ennek külső mérete 12mm. Fúrjunk a mennyezetbe egy 12mm átmérőjű lyukat ami legalább 50mm mély. Helyezzük bele a betondűbelt, majd az alsó részébe dugjunk be egy csavarhúzót és üssük meg néhányszor egy kalapáccsal. A dűbelben egy ék található és az ütés hatására ez szétnyitja a végét. Miután a dűbelünk megszorult már beletekerhetjük a hintahorgot. Szintén egy csavarhúzó segítségével tekerjük be a hintahorgot ameddig tudjuk, ez még tovább fogja nyitni a dűbelt és így nem tud kicsúszni a mennyezetből.

Fa gerendába:

Először is győződjön meg arról, hogy az ajtófélfa elegendő vastagságú-e! Ellenkező esetben betonba szerelhető kampót válasszon!

Jelöljük ki a hintahorog helyét és fúrjunk 8-as fúróval egy lyukat. Erre azért van szükség, hogy a horog betekerésénél ne repedjen meg a gerenda. Helyezzük el a horgot a lyuknál és kezdjük el betekerni. Amikor a tekerés nehézzé válik, tegyünk egy csavarhúzót a horogba és tekerjük be annyira, hogy a menet teljesen eltűnjön.

Ha Ön más típusú mennyezettel rendelkezik vagy nem átlagos belmagasságú házban lakik, kérjük keressen minket bizalommal és segítünk a megoldásban. (mail vagy tel. szám)

     

Győződjön meg személyesen a forgalmazott termékek széles választékáról, vagy egyedi igény esetén érdeklődjön  üzletünkben,  telefonon: (06 30 967 83 55) vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.