Üdvözöljük honlapunkon!

 
View the embedded image gallery online at:
http://topanfa.hu/bemutatkozunk#sigFreeIde90c273dec

A Topánfa Bútorház 2003 óta Csongrád-megye egyik legnagyobb fenyőbútor forgalmazója. Szem előtt tartva vásárlóink folyamatosan bővülő igényeit, boltunk kínálatát is rendszeresen bővítettük, bővítjük, így ma már egy 250 m2-es tágas, jól átlátható üzlethelységben várjuk érdeklődőinket széles termékválasztékunkkal.
Fenyőbútorainkat Erdélyből, közvetlenül a gyártótól szállítjuk. Üzleti filozófiánk: kiváló minőség kedvező áron!

Bútoraink 100 %-os tömör lucfenyőből készülnek, natúr lakkal, antikpáccal kezelve, illetve felületkezelés nélkül.


A termékek széles választékát kínáljuk kis- és nagykereskedésben egyaránt:

franciaágyak, ruhás- és könyves szekrények, étkezőasztalok, székek, komódok, íróasztalok, egyéb kisbútorok


Termékeink beszerzésénél nagy hangsúlyt fektetünk a kényelemre, tartósságra, praktikusságra és nem utolsó sorban az esztétikus megjelenésre is.

Méltán nyertük el eddigi vásárlóink bizalmát és elégedettségét is, hiszen olyan szolgáltatásokkal szeretnénk levenni a terhet látogatóink válláról, mint a lakberendezési tanácsadás, helyszíni felmérés, kedvezményes házhoz szállítás, szakszerű összeszerelés.

Nemcsak bútorokban, az egyéb lakberendezési kiegészítőkben is otthon vagyunk!

Vásárlóink saját igényeiknek megfelelően választhatnak a legmagasabb kényelmi és egészségi követelményeknek eleget tevő matracok, párnák, paplanok, ágytakarók széles választékából. A legapróbb részletekre is figyelünk! Kínálatunkban abroszok, háziszőttes asztalterítők, rongyszőnyegek, méretre rendelhető függönyök, vesszőáruk, fafaragások, dísztárgyak, gyertya- és mécsestartók, faliképek, asztali órák is egyaránt megtalálhatók.

Természetesség, minőség, kényelem elérhető áron. Látogasson meg minket, hogy lakásából otthont varázsoljon!